Energijske slike - Sun of art
Energijske slike Sonce optimizma

Sonce optimizma

Energijska slika Sonce optimizma je unikatno umetniško delo in hkrati terapevtska slika.

Kategorija:
Info: ustvarjeno v Sloveniji, 2014
Tehnika: akril na platno
Velikost: 100 x 100 cm

Za nakup me kontaktirajte:

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko obrazca na dnu strani.

Energijska slika za bolj prijetno čustvovanje

Spodbuja ozaveščenost, veselje do življenja, zdrav optimizem. Ko nam uspe za seboj pustiti žalost, skrb, črnogledost, strte otroške sanje in miselnost: “Jaz nisem negativen, samo realno gledam na situacijo.” Takrat na njihovem mestu vzklijejo vera v življenje in z njo pozitiven odziv ne glede na situacijo. To ni enostaven prehod, kot bi kupil hleb kruha. Če pa se obdamo s spodbudnim okoljem in vedno znova odločamo, da optimizem prežema naš dan, nam slej ko prej, to tudi uspe. Energijska slika Sonce optimizma je unikatno umetniško delo in hkrati terapevtska slika. Predstavlja spodbudnik v procesu raztapljanja zastarelih miselnih vzorcev, ki smo jih prevzeli od družine ali širšega okolja. Ste se kdaj zalotili, da uporabljate iste besedne zveze in podobno mimiko kot vaša oče? Da se v določenih situacijah odzovete tako kot vaša mama, pa čeprav ste si obljubili, da ne boste nikoli takšni.

Tukaj smo. Kakršni smo. Pogled in pristen stik s sliko Sonce optimizma nas pogreje, razveseli, osveži in spomni, da vedno nekje sije sonce!

POZITIVNE MISLI: Vedno nekje sije sonce.

AFIRMACIJA: Veselje in optimizem prežemata moj dan.